Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Открива се новият волейболен сезон, Добруджа 07 гостува на ЦСКА на 14 октомври

Първият домакински мач на добричкия тим е на 29 октомври срещу Черно Море

Отборът на Добруджа 07 отпътува за София за първия мач за новия сезон на Efbet Супер Волей. Двубоят между ЦСКА и Добруджа е в петък, 14 октомври, от 18.00 часа в спортна зала "Васил Симов". Вчера играчите на старши треньора Данаил Милушев проведоха последна тренировка у дома преди визитата в столицата.

По-рано Волейболен клуб Добруджа 07 представи екипите за сезон 2022/2023. Новата екипировка е изцяло на българския бранд Krasiko Sport. Тя бе показана от капитана Светослав Арнаудов, Жулиен Георгиев, Николай Тодоров и Златко Кьосев. Официалният екип е в традиционните жълто-зелени цветове с емблемата на Добруджа и логата на спонсорите, а резервния екип в бяло-зелено.

Имената на играчите са изписани на гърба на фланелките. Волейболистите получиха и екипировка за свободно време, тренировъчни екипи, анцузи, якета. Съвсем скоро феновете също ще могат да се сдобият с новата екипировка чрез официалния фен клуб на отбора.

Новият волейболен сезон в елита започва с два мача на 14 октомври и по един на 16, 17 и 18 октомври. Във втория кръг на 21 октомври Добруджа 07 гостува на Славия. Добричките фенове на волейбола ще видят любимците си на 29 октомври от 18.00 часа в зала „Добротица“, когато тимът ще бъде домакин на Черно море.

Снимки: Волейболен клуб "Добруджа 07" Media

c