Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 13 октомври - Днес ще има необикновени явления за няколко зодии

Овен

Във всеки диалог, в който влизате, трябва да проявите малко повече вежливост, любезност и дипломатичност.

Ако предварително издемонстрирате на събеседника своите мирни намерения, беседата ще стане много по- продуктивна.

Това не е най-подходящото време за започване на нова работа или каквато и да било дейност. Укрепвайте партньорските връзки и без да бързате, завършвайте започнатото.

Съпружеските взаимоотношения през това денонощие ще станат по-меки, нежни, дружелюбни и хармонични.

Възползвайте се от тези обстоятелства, ако искате да загладите някава своя вина, или последиците от неотдавнашна разправия.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете).

Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента.

Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си.

Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете).

Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроениоето Ви в момента.

Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си.

Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.

Близнаци

Дали ще Ви бъде комфортно от това или не – няма значение, но през следващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието.

По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя любим човек.

Ако той се движи достатъчно близо до Вас, може и да успее да „хване” и за себе си малко от светлината на прожекторите.

Ако трябва да сме честни, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници. Изглежда вие двамата нямате друг избор, освен да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.

Рак

Денят е подходящ за общуване с началството и за обсъждане на текущи задачи. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки разумни факти и доводи.

От сутринта могат да възникнат нови идеи , но трябва да се откажете от тяхното развиване през този ден.

Времето е подходящо за интелектуална работа, а също за общуване и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква тайна.

Лъв

Ако в последно време любимия човек не е в настроение, и Вие се досещате за причината, не се стеснявайте, да обсъдите това.

Но дайте да се разбете, че ако всичката работа е във въпроса, който вече сте решили, то е по-добре , да не повдигате тази тема отново.

Сега сте подобни на магнит, така че не е възможно да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в спора.

Дева

Вие искрено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, големите мечки, гигантските китове и хората.

Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електроенергия, ако това ще помогне да се съхранят всички реки, земята и океаните.

Но защо не потърсите и някои други способи да помогнете?

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното.

И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да разбере мотивите за Вашите постъпки, поради което ще се обижда от действията, а няма да се опитва да разбере причините за тези действия.

Май ще се наложи или да ограничавате своите действия, или да обяснявате всяка своя крачка.

Стрелец

Предчувствате скорошни промени в живота и започвате да се готвите за тях. Не трябва да се надявате, че по някакъв начин ще успеете да съчетаете новото с обичайното.

Нещо ще се наложи да пожертвате, а днес ще трабва да решите какво точно.

Правейки планове, не бъдете излишно оптимистични и обмислете и евентуалните лоши варианти за развитие на нещата.

По начало оптимизмът , помагащ Ви да се задържите „над водата” дори и в най-сложните ситуации, днес ще работи против Вас , и ще Ви пречи както да се съсредоточите, така и да пристъпите към решаване на проблемите.

Трябва да си дадете сметка, че всичко не е така хубаво, както би Ви се искало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог

Настроението Ви днес ще бъде променливо. Емоциите Ви ще са прекалено много и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си усещания.

Избягвайте спонтанните решения.

Вместо положителен резултат може да Ви очаква разочарование. Затова е полезно да се доверявате на своята интуиция, особено по финансовите въпроси.

При общуването с роднини и близки са вероятни проблеми и затова изказвайте своите претенции и възражения директно.

Водолей

Неочаквано и за самите Вас , ще се окажете в центъра на внимание, а това навярно ще Ви зарадва. А и на кого не би харесало всеобщото внимание, комплиментите и приятните признания? Само че трябва да сте претенциозни внимателни : избягвайте провокационното поведение , тъй като интересът към Вашето поведение може да се окаже преднамерен. В къщи Ви очакват редица малки радости: подаръци от членовете на семейството, приятни сюрпризи и просто удачни съвпадения. Ще имате възможност отлично да се повеселите.

Риби

Може през целия ден да мечтаете да прекарате вечерта със семейството си, но на тези мечти едва ли ще бъде съдено да се сбъднат, ако не сте си сами господар. За съжаление семейството Ви днес съвсем няма да бъде настроено на тишина и покой. Не е изключено да предпочетете да избягате от къщи, в компанията на приятел, за да не се напрягате излишно, когато толкова Ви се иска, да разпуснете…

c