Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Васил Найденов  и други български и румънски звезди за Нова година в курорта Албена

4-дневна шоу програма подготвят във ваканционно селище „Албена“ за посрещане на Нова година. Подготовката е в хода, а специално за празника край морето ще пристигнат едни от най-големите звезди на музикалната сцена от България и Румъния. Старта ще даде изпълнителят от северната ни съседка Михай Трайстариу, представил родината си на Евровизия през 2006 г.

В най-бляскавата вечер гостите на хотел Maritim Paradise Blue ще се насладят на изпълненията на Вера Шандел – една от трите съвременни български суинг певици, заедно с музикалния съпровод на Ангел Заберски трио и балет Нова, а за доброто им настроение ще се погрижат царете на комедията Камен Воденичаров и Георги Мамалев. По същото време на сцената в хотел Flamingo Grand ще се качат емблемата на българската поп-фолк музика Таня Боева, румънецът Михай Трайстариу и актьорът Боян Стоянов. Своеобразен връх в програмата за двата хотела ще бъде концертът на Васил Найденов, предвиден за 1 януари.

Всички гости на ваканционното селище ще се потопят в отпускащите и възстановителни процедури на СПА комплексите Elements SPA и Senses SPA, захранвани с лековитата минерална вода от изворите на Албена, разполагащи с басейни, сауна, парна баня, фитнес, релакс зона и др. Празничният пакет включва още новогодишна вечеря с 5-степенно сет меню, предшествана от аперитивен коктейл. Домакините са предвидили също увлекателна анимационна програма за децата и следновогодишен брънч. За резервации до 18 ноември гостите се възползват от 10% отстъпка.

c