Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 октомври - Днес се изискват нестандартни постъпки и смели решения

Овен

Не би било зле, да се вслушвате в съветите на мъдрите хора: на собственият си здрав разум е по-добре да не се налага да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и раздразнителност днес няма да се отразят по най-добрия начин на отношенията с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, ако не се стегнете. Крайно трудно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, но за занимания със спорт и активен отдих , денят е изключително подходящ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви състояние.

Телец

Стремите се към постигане на значителни успехи в работата, като използвате нестандартни методи, за да получите желаното. Представителите на знака ще направят неочаквани открития, и ще узнаят за себе си и за обкръжаващите много нови неща. Това е прекрасен ден, подходящ да направите прекрасно впечатление на човек, който Ви е симпатичен, като му покажете, че интересът Ви към него задминава деловите рамки. Може да си планувате почивка, както и да купувате туристически справочници и вещи, които биха Ви били от полза по време на пътуване. Вероятна е среща със стари познати, неочаквани покани и признания, които ще Ви заварят неподготвени.

Близнаци

Отделете малко време и намерете за своя любим човек играчки, която максимално да подхожда на неговото лице, форма или общо настроение. Именно сега шансовете да намерите такова чусдо, са доста големи. Всъщност, може да се случи и обратното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който страшно да прилича на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от съдбата.

Рак

Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внестс бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става – при Вас това се получава доста добре…

Дева

Порядъчност и дисциплина – това са двете ключови думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни само ако се справите с околните и ги накарате да вършат това, което смятате за необходимо. И ако наблизо е обектът на Вашите въздишки, той също ще трябва да се съобразява.

Везни

Ситуацията изсква нестандартни постъпки и смели решения. Не разчитайте на това, че ще успеете да удържите поне малко значими победи, а просто следвайте традицията и се движете по утъпканите пътеки. Не се страхувайте да привличате вниманието върху себе си: минавайки в сянка, рискувате да изпуснете много интересни възможности. Разногласията с близките ще са досадни, но не прекалено сериозни, затова кавгите и конфликтите трябва да избягвате. Възможна е среща с неприятен за Вас човек. Постарайте се да не давате воля на емоциите си и не бъдете прекалено доверчиви.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог

Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се страхувайте да си планирате най-невероятни експерименти в областта на личния живот, отношенията с близките, и не само…. Има едно условие: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки момент.

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби

През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите , стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно…

c