Водещи новини Крими

В Добрич таксиметров шофьор беше зверски пребит от пиян клиент (18+)

При тежък инцидент в София таксиметров шофьор почина след нанесен му побой. Стигнало се е до сбиване, след което е починал.  Починалият е баща на три деца. През последните 10 години работи като таксиметров шофьор

Таксиметров шофьор от Добрич беше зверски пребит от клиент. Инцидентът е отпреди два месеца. До момента обаче нападателят не е задържан. Нито се е извинил на жертвата си. Дори ходил на почивка в чужбина, докато пребитият от него шофьор се опитва да се възстанови от преживения ужас.

За побоя разказа дъщерята на 74-годишния таксиметров шофьор.

Случило се призори на 7 август, на пиаца пред „Хиподрума“. Към 5,15 часа към таксиметровите коли се запътили двама мъже, които водели, подхванали го под мишниците, много пиян млад мъж, който видимо бил на по-малко от 30 години.

Отишли при първата кола, но шофьорът отказал да го качи. След това се отправили към 74-годишния В.С.Б., но и той отказал. Когато таксиметровият шофьор и на третата кола не пожелал да качи пияния, мъжете се върнали и буквално хвърлили пияния в таксито на В. само с думите: „Към „Рилци“.

Мъжът спял. 74-годишният шофьор решил, че ще го събуди, когато стигнат центъра на квартала. Включил касовия апарат. Когато стигнали центъра на „Рилци“ и събудил клиента, той му посочил откъде да обиколи, за да стигнат дома му. Има касова бележка и за това. Когато стигнали, В. го приканил да слиза и понечил да отвори задната вратата. Тогава разбудилият се пътник му се нахвърлил. Налагал го с юмруци, с ритници по цялото тяло и по главата. Шофьорът бил толкова зле, че не можел да избяга, само успял да отвори вратата и паднал на улицата. Тогава клиентът излязъл и продължил да го рита. Виковете на възрастния мъж разбудили съседите, един му се притекъл на помощ и издърпал пияния.

Само това спасило  таксиметровия шофьор. Той все пак успял да се качи в колата и да се прибере до Добрич малко след 6 часа.

„Не зная как се е прибрал, беше изключително подут. Цялата кола беше в кръв, той също“, разказа неговата дъщеря. Отишли да подадат сигнал в полицията и заедно с униформените тръгнали към квартал „Рилци“ да търсят побойника.

„Разбрахме, че са го разпитвали. Но какво се е случило, не знаем. Само това, че той не е задържан. Дори неотдавна е ходил на почивка в Турция“, разказа дъщерята. Получили са писмо, че случаят е докладван на прокуратурата.

След случилото се В. вече се страхува да кара нощем, работи с таксито само от 7 до 12 часа. Семейството все още не знае дали на нападателя ще бъде повдигнато обвинение. Но не проумяват това, че за два месеца не е потърсил жертвата си, за да се извини и да попита как е. 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.