Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Турски ресторант в Добрич с поредна кампания за дюнери на достъпна цена

Преди дни над 2000 души се възползваха от промоцията за дюнер на цена от 1 стотинка

Турски ресторант предлага дюнери на достъпна цена за втори път тази седмица. Преди два дни дюнерът от 14 до 18 часа беше на цена от 1 стотинка. Днес промоцията е за 1,99 лв., а идеята на собствениците е да съчетаят полезното за бизнеса с полезното за хората и да покажат продукта, който предлагат на жителите на Добрич.

В предишната промоция, когато се предлагаха дюнери на цена от 1 стотинка, са продадени над 2000 дюнера, отчитат от ресторанта. Стойността на вложените продукти надхвърля 5000 лева, но ефектът от рекламата, заедно с ползата на добричлии, оправдава разхода - като средства и усилия, смята собственикът на ресторанта.

Десетки хора се наредиха днес на опашката за дюнери на цена от 1,99 лв. Те пристигаха и изчакваха за промоцията един час по-рано, за да запазят ред.

"Хората са бедни, нямаме големи възможности и затова отново сме тук," коментира Талиха, един от първите клиенти за промоцията. Тя е тук за втори път и ще се възползва от добрите цени отново.

Друг клиент на заведението споделя, че не консумира дюнери, но тази промоция му припомня доброто съчетание от месо, пресни зеленчуци, пържени картофи и сосове и би предпочел да повтори.

От заведението предвиждат още такива промоции, като следващ акцент ще са турските супи, които предлагат.

Ресторантът предлага автентична атмосфера от Турция, допълваща се от прясна и качествена храна, приготвена по рецепти, които Турция добре познава. В ресторанта се използва дюнер месо от България, а произходът на останалите продукти е от Турция и България. Замразени продукти не се използват и това е един от основните фактори за високото качество, както собствениците оценяват продукта си.

Преслав НЕЙЧЕВ

c