Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Златни медали за “Недко Недков-Овчарово” от  “Светът на млякото” и „Месомания“

Със “Златен медал с диплом” бяха отличени всички нови изделия, с които фирма “Недко Недков – Овчарово” ЕООД , участва в провеждащите се в Интер Експо център в София изложения “Светът на млякото” и „Месомания“. За поредна година продуктите с марка “Добротица” се завръщат от престижното изложение с най-високите отличия.

Тази година златен медал и  диплом за качествен и оригинален пазарен продукт от „Светът на млякото“ завоюва продуктова серия „Добротица“ – млечна обезмаслена извара „Добротица“ и бяло саламурено сирене от пълномаслено краве мляко „Добротица“. Отличена със златен медал и диплом на „Месомания“ е продуктова серия „Добротица“ – луканков деликатес, бабек и луканков салам.

„Недко Недков – Овчарово“ ЕООД е фирма отдадена на отглеждането на чисти растителни култури, производство на висококачествени мляко, млечни произведения, биогаз и месо. Основната ни цел е да предлагаме натурални продукти с безкомпромисно качество. С повече от 20 годишен опит в земеделието и животновъдството, стопанството в с. Овчарово, Добричко, е едно от най-стабилно развиващите се в България. Към момента разполага с повече от 60 000 дка обработваема земя, над 6 000 животни млечна порода Холщайн като броят им се увеличава всяка година, съвременно механизирано оборудване, над 200 служители, 20 човека тесни специалисти, изцяло затворен цикъл на производство,собствена лаборатория.

Тъй като основния ни стремеж е предлагането на природно чисти млечни продукти, компанията има контрол над целия процес, който започва от отглеждането на зърнените култури и приготвянето на фуражите и завършва  с крайният продукт – месото и млякото и млечните продукти. Така сме сигурни, че това, което Ви предлагаме не съдържа ГМО, съобразено е с всички международни стандарти и изисквания, има чист български вкус и няма примеси, стабилизатори и закваски внесени от чужбина.

 За да  осигурят на крайния потребител натурална и чиста млечна и месна продукция, в „Недко Недков – Овчарово“ наблюдават не само процеса на отглеждане на животните, а и на храната, която получават. Поради тази причина, създадохме затворен цикъл на производство. Фермата е единствен производител и доставчик на зърно и фураж за нашите животни, млечните ни продукти са от мляко собствено производство, а месото е от животни отгледани в стопанството.

От 5 до 8 октомври в столичния Интер Експо Център се събират хранително-вкусовият сектор и браншът на печата и рекламата. Стотици компании от страната и чужбина се включват като участници в петте Международни хранителни изложения Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното, Интерфуд&дринк и българския бизнес формат – COPIS.

Близо 350 са компаниите, които се включват в изложенията. Като „възможност за развитие на бизнеса в много посоки“ определят те симбиозното провеждане на Международните хранителни изложения и COPIS. Защото хранително-вкусовата промишленост и браншът на печата и рекламата са тясно свързани.

Висококачествени продукти, участници от цял свят, стотици щандове, състезания и делови контакти. Това е атмосферата на най-големите изложения в хранително-вкусовия бранш - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк, Салон на виното. В пет изложбени зали си дават среща професионалистите, за да покажат най-доброто, да предложат качествени продукти и услуги на клиентите и бъдещите бизнес партньори. Паралелно с Международните Хранителни изложения ще се състои 10-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPIS.

c