Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 7 октомври - Раците да са много предпазливи, други печелят в любовта

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци

Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак

Раците трябва да бъдат много предпазливи: през този ден представителите на знака много рискуват да загубят, и то поради собственото си невнимание. Във всяка работа е нужно повишено внимание и прецизност, но това особено силно се отнася за тези, които имат работа със сложна техника, остри инструменти и транспортни средства. За щастие през този ден близките хора няма да Ви създават допълнителни затруднения. Личните отношения ще се подреждат много хармонично, а разправии са малко вероятни. Вечерта е изключително подходяща за почивка в къщи.

Лъв

Не трябва в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предишните. Освен че Вашият сегашен човек не е (а и не може да бъде) точно копие на предишния, и Вие доста сте се променили. Новото трябва принципно да се гради по новому. Особено при вас. И особено в този ден…

Дева

Вашият знак е известен със скромност, разсъдливост и потайност и затова ако Ви поверят някаква тайна, към нейното съхранение се отнасяте твърде сериозно. Това придобива още по-голяма актуалност, особено ако самите Вие доверявате тайна някому. Само че в настоящия момент сте се оказали в неприятна за себе си ситуация – трябва да кажете на някого за нещо, което никога в живота си не сте мислили, че ще направите.Има само едно нещо, което е подходящо да направите, а в глъбините на душата си сте убедени, че именно това е верния ход.

Везни

В никакъв случай днес не давайте никакви обещания. Може само след вечеря, когато си почивате след обилния обяд. Защото иначе , съвсем точно, ще вземете неправилно решение, доето значително ще увреди отношенията с любимия Ви човек.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

С всички мероприятия, свързани с обучение, пътуване, общуване и пропагандиране на някакви идеи, обществена работа, както и с укрепване на личния авторитет, трябва да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате лесно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите инициативи да получите даже повече, отколкото първоначално сте смятали. В края на деня може повече да се засили Вашата несигурност, като не са изключени машинации на конкурентите, също и объркване и измама в бизнес – съюза или брака.

Козирог

Не е зле да сдържате своята излишна самоувереност! Бъдете по- внимателни в действията и изказванията си. Когато минавате покрай магазините, бъдете по- сдържани, защото там има прекалено много съблазни..Днес и най- заклетите самотници ще са готови да се отправят в търсене на любовни приключения. Ако имате постоянен партньор и трайна връзка, внимавайте, да не би случайно лумнала страст да Ви развали трайните отношения. Ако имате възможност, излезте поне за малко сред природата.

Водолей

Това е много напрегнат ден, който може да Ви донесе разочарования от близък човек. Ще се наложи да се разделите с много илюзии, което е болезнено и неприятно, но необходимо. Не си струва днес да взимате решения, защото сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са разногласия с роднините и не е изключена критика от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте успели да оправдаете надеждите на родителите си, не изпадайте в униние. Трудно ще бъде да запазите доброто си настроение, но и да изпаднете в депресия не е нужно.

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

c