Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 5 октомври - Не е изключено някой да завиди на вашата смелост 

Овен

Противоречията между Вас и другите хора може да се изострят поради Вашата собствена амбициозност и самонадеяност. Не е изключено някой да завиди на Вашата смелост и свободолюбие, на големите Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е важно, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е далече от истината. Освен това трябва да помните, че няма да минете без партньори. В отношенията си към тях бъдете сдържани, но справедливи, и не минавайте установените граници в общуването.

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

През целия ден може да изпитвате някаква неудовлетвореност то това, което имате: от размера на жилищната площ, с която разполагате, от служебното си положение или авторитета, който имате в определени среди. За съжаление точно сега не всичко, което имате, ще може да се изпълни, та по тази причина ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши надежди може да се окажат безпредметни, или прекалено оригинални. Освен това днес не е денят, когато Вашите надежди ще се изпълняват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава идея, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е необходима работа.

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.

Лъв

Отмерен и спокоен ден. За успех в работата ще Ви трябва само едно – умение да се съсредоточите на скучна дейност, която е еднообразна и не допуска творчество или фантазия. Ако през първата половина от деня се справите със задачата, то втората ще Ви донесе приятни изненади, под формата на интересно делово предложение или многообещаваща среща. Обаянието Ви днес е видимо буквално за всички, така че няма да останете без внимание дори за секунда. Бъдете внимателни – Вашата „половинка” може да ревнува!

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия любим човек през този ден, че само Вашето пребиваване редом с него, независимо дали ще е морално или физически, ще може да му помогне поне малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец

Днес Вашият любим човек ще Ви разкаже за нещо много удивително, но недостъпно и недостижимо и затова трябва просто да вярвате на думите му, без да се опитвате да проверите тяхната достоверност, дори и да предизвиква у Вас някакви съмнения.

Козирог

Доста сложни се оказват отношенията с близките хора. Назрява конфликт, истинската причина за който са многобройните разногласия, на които в последно време не сте обръщали внимание. Готови сте да признаете своите грешки, но не знаете как да ги оправите, поради което имате усещане , че сте се оказали в задънена улица. За съжаление, обкръжаващите не бързат да Ви помогнат. Не е желателно през този ден да се правят каквито и да било сложни планове, защото колкото са по-сложни, толкова по-голяма ще е вероятността , да се наложи да се окажете от тях. Плувайте по течението! Колкото и да е странно, именно тази проста тактика ще Ви даде възможност за постигане на добри резултати.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

c