Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Ертен Анисова, ДПС: Време е да загърбим политическите страсти и да покажем зрялост

„Благодаря на всички Вас, които участвахте в поредните избори и с гласа си подкрепихте ДПС и каузата, зад която партията застава, а именно - сигурност и стабилност за държавата, икономиката и българските граждани. Благодаря Ви, че оценихте желанието и усилията ни да върнем нормалността в страната, волята ни за диалог, разбирателство и консенсус за излизане от кризите, в които се намираме в момента!“, написа в профила в социалната си мрежа Ертен Анисова – водач на листата на ДПС в област Добрич.

Тя благодари на предизборния щаб, на областното ръководство и общинските съвети на Движението, на местните структури, на женските дружества, на младежката организация, на членовете и симпатизантите на ДПС, които заложиха на младостта, амбицията и ентусиазма, припознавайки за свои избраници в бъдещия парламент кандидатите от най-младата партийна листа в страната.

„Това, което мога да ви обещая, е, че няма да предадем доверието ви! Време е да загърбим политическите страсти и да покажем зрялост, мъдрост и отговорно поведение.

С тези избори народът ясно показа, че разчита на разбирателство и консенсус между партиите за съставяне на стабилно политическо мнозинство, способно да излъчи правителство с евроатлантическа ориентация и ясна антикризисна програма.

Време е разумът да надделее! Време е за сигурна и стабилна България!“, посочи още Ертен Анисова.

Резултатите за област Добрич сочат, че ДПС е четвърта политическа сила след ГЕРБ, Продължаваме промяната и БСП, с 6 615 гласа и 13.24%. Движението печели изборите в общините Крушари, Тервел, Балчик и Добричка.

c