Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Йорданка Костадинова: Гласувайте заради България!

„Гласувах за възможността да си довършим работата, която започнахме в 47-ото Народно събрание“, заяви водачът на листата на „Продължаваме Промяната“ Йорданка Костадинова. Тя даде своя вот в избирателна секция в ПМГ „Иван Вазов“ в Добрич.

Изрази надежда, че вотът днес ще доведе до стабилно правителство, с което да се даде възможност за развитието на богата и просперираща България, в която нашите деца да останат да живеят. И за развитие на Добруджа, която имат много големи възможности, но във всички тези години  е била забравена.

Тя апелира всички граждани да излязат и да гласуват, за да може държавата да тръгне в посоката, в която всички ние искаме. За да не оставяме бъдещето си в ръцете на някой друг.

Дали ще бъде сформирано стабилно правителство много зависи от избирателната активност. Искрено се надявам да е така, но това зависи от гражданите и от тяхната активност в изборния ден, каза водачът на листата на „Продължаваме Промяната“.

„Високата избирателна активност ще даде възможност за сформиране на стабилно управление, според волята на народа, а не на шепа кукловоди. Гласувайте и не позволявайте вашите близки и приятели да не гласуват! Убедете ги, помолете ги да го направят заради вас, заради България!“, каза още Йорданка Костадинова.

c