Водещи новини Политика

Галин Ненов: Гласувах да има по-добри възможности за младите хора и те да не напускат България

„Гласувах за доброто бъдеще за Добрич и за България. Гласувах да имаме работеща и ефективна икономика, за по-добро образование и здравеопазване и най-вече – да има повече възможности за младите и те да останат да живеят в България“. Това заяви водачът на листата ПП МИР в област Добрич Галин Ненов, който упражни правото си на вот в СУ „Св. св. Кирил и Методий“.

За 32-годишния мениджър сред най-важните приоритети е създаването на по-добри условия за младите хора, защото се вижда, че все повече от тях заминават в чужбина.

„На младите хора ще кажа да бъдат силни, да намират вътрешна мотивация и да знаят, че с много труд и усилия биха могли да постигнат резултати и да се чувстват добре в страната ни. Те трябва да бъдат целеустремени, защото тук има възможности, макар и нещата да се случват една идея по-трудно. Когато има воля, ще успеят – аз съм пример за това и се радвам, че съм избрал да остана тук“, подчерта Ненов.

Дали партиите ще успеят да съставят правителство след изборите зависи от това те да загърбят личните си цели и  да работят за обединение, смята той. „Основната цел е да се работи за държавата. За мен това е най-важното – избраните да работят в името на гражданите и за развитието на България“, заяви кандидатът за депутат.

Той би искал народните избраници да предприемат бързи мерки, за да има по-добро образование, защото „всичко започва от него“. „То трябва да е достъпно, да бъде на високо европейско ниво. Другото нещо е икономиката – трябва много бързо да се направят реформи, с които тя да заработи. Добро образование и работеща икономика – това за мен са основните принципи“, добави Галин Ненов. 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.