Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Мая Димитрова, БСП: Тръгваме подготвени на тези избори. Ще се борим за две депутатски места от Добрич

БСП закри предизборната си кампания в Добрич с червени балони и бели гълъби

С летящи в небето червени балони и бели гълъби ознаменуваха края на предизборната кампания за парламентарните избори на 2 октомври кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в 8-ми МИР Добрич. „ Изпълнихме обещанията си, защото сме последователни, диалогични, предвидими, защото мислим за младите, за възрастните хора и за децата. Увеличихме пенсиите, направихме детските ясли и градини безплатни, увеличихме детските надбавки, финансовата подкрепа за хората с увреждания и средствата за предоставяне на лична помощ“ – рапортуваха пред добричлии за свършеното през изминалите седем месеца социалистите.

„Тръгваме подготвени към изборите на 2 октомври. Направихме позитивна кампания, срещнахме се с много и различни хора. Разчитаме, че те ще оценят социалната програма, която БСП подготви за най-уязвимите групи от обществото и която успяхме да изпълним в над 80% от заложеното“ – заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Добрич Мая Димитрова. Тя сподели очакванията си тези избори да доведат до съставянето на стабилно правителство и работещ парламент. „Държавата ни има нужда именно от това, за да преодолеем кризите, които са ни застигнали“ – подчерта Мая Димитрова.

По думите й усилията на социалистите в Добричкия избирателен район са насочени към осигуряване на два мандата в бъдещото 48 Народно събрание. „В крайна сметка избирателите са тези, които дават гласа си и решават кой да влезе в парламента“ – напомни водачът на червената листа в Добрич. Призивът й към добруджанци е да излязат и да гласуват с бюлетина № 28 за социална и сигурна държава.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c