Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 30 септември - Очертава се безоблачен ден, няколко зодии са късметлии

Овен

Очертава се спокоен и безоблачен ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети ярко и равномерно, а температурата ще се окаже умерена и благоприятна за съвместна жизнена дейност… Като цяло – спокойствие и безгрижие, на което може да се наслаждавате, но, за съжаление, не за дълго.

Телец

Безспорно, хората са важни един за друг, но за Вас хората са много важни. От взаимодействието си с околните, черпите сили и енергия, макар че, в интерес на истината, и този източник не е бездънен. Обезателно трябва да бъдете въвлечени в свят, населен с хора, за да чувствате удовлетворение. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до колко наистина сте удовлетворени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или доста идеи, как най-удачно да подобрите ситуацията.

Близнаци

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с Вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за Вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

Рак

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв

Вашият любим човек днес няма да може да се възползва от онези блага, които в изобилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или активно да му помогнете, или въобще нищо да не му предоставяте – защо да му давате онова, което, така или иначе, никога няма да може да ползва….

Дева

Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За съжаление, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии интереси ще се наложи поне частично да бъдат пренебрегнати. Доста грижи и ангажименти ще имате във връзка с подготовката и организацията на някакви семейни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на лидер и ръководител, толкова по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте, да не хабите времето си напразно.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец

Прекомерното безпокойство за това, как Ви възприемат другите хора, може значително да възпрепятства Вашия прогрес. Не може да позволите на популярното мнение да определя Вашите решения. Макар че това изглежда лесен изход от положението, в крайна сметка ще се окажете в много неловки ситуации. Не си заслужава заради популярността да жертвате своето независимо мислене. Правете това, което искате да правите: говорете това, за което имате желание и не обръщайте внимание на онова, което мислят обкръжаващите Ви. Трябва да пазите верността към своите идеали.

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей

За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка…

Риби

Постоянното пребиваване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, даже и ако сте обкръжени от топла атмосфера. В някои отношения е по- добре временно да преминете на втори план. Това ще Ви даде възможност да не се чувствате задължени да взимате участие в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

c