Водещи новини Политика

В Балчик Красимир Каракачанов подкрепи листата на ВМРО и водача Атанас Атанасов 

България трябва да бъде управлявана в интерес на всеки български гражданин, а не в полза на Кремъл, Вашингтон или Брюксел. Защото България е над всичко, категорични са от ВМРО

Почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов избра Деня на независимостта, да са посети Балчик. Той се срещна с водача на листата на ВМРО – Българско национално движение в област Добрич Атанас Атанасов, който е предприемач от Балчик. В срещата участваха депутатът от 44-ото Народно събрание и член на Националното ръководство на ВМРО Йордан Йорданов, кандидатът за народен представител Иван Иванов, членове и симпатизанти на движението.

Атанас Атанасов подчерта, че ВМРО има ясни приоритети – доходи, работа и сигурност.  Защото във време на политическа, икономическа, енергийна и мигрантска криза, на България е нужно работещо управление, защитаващо националния интерес.

ВМРО счита, че страната ни трябва да бъде управлявана в интерес на всеки български гражданин, а не в полза на Кремъл, Вашингтон или Брюксел. Защото България е над всичко.

България е най-изостаналата и бедна икономически държава. Какво ще се случи с нея след 5-10 години със сегашните нива на нелегална миграция, ако се запазят правилата на ЕС, че мигрантите остават в първата държава от ЕС, в която са влезли, питат от ВМРО. Какво ще стане с етническия състав, с религиозния състав на населението. Всичките тези конфликти и проблеми в Европа ще се стоварят на нас. А в последната година и четири месеца у нас проблемите с нелегалната миграция се крият (лагерите са пълни) и се води същата такава либерална политика, като тази, която напълни Европа с гета, опасяват се воеводите.

Затова от ВМРО са категорични, че България трябва да наложи нулева толерантност към нелегалната емиграция. Защото това не са бежанци. Едно са украинците, които бягат от война и които минават с паспортите си на ГКПП-тата, а друго – афганистанците, африканците и арабите, които преминават нелегално границата. В българския закон нелегалното преминаване на границата е наказуемо и се полага затвор. Затова ВМРО настоява за бърз съд и лагер от затворен тип при нелегално преминаване на границата, на каквито случаи все по-често ставаме свидетели.

Бившият вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който е историк и д-р по международно право и международни отношения, защитава тезата,, че армията трябва да бъде включена отново в охраната на границата.  

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.