Водещи новини - дясно Крими Общество

13 души са задържани към 6.30 часа сутринта при полицейската спецоперация в област Добрич

Продължава специализираната полицейска операция по линия на конвенционалната престъпност на територията на област Добрич. Акцията е започнала вчера и ще продължи до края на днешния ден, съобщиха за Про Нюз Добрич от ОДМВР. Образувани са три контролно-пропускателни пункта – в с. Стожер, в Добрич и в Каварна.

Към 6.30 часа тази сутрин са задържани 13 души.

Операцията е за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и спазване на правилата за движение по пътищата. Основните цели пред полицейските екипи са установяване и задържане на лица, обявени за издирване, превенция на нелегалния трафик на хора и нелегалната миграция, нарушения на изборното законодателство, проверка на водачи за шофиране под влиянието на алкохол и наркотици. 

Related Posts

  1. Гражданин says:

    Аз се чудих що беше толкова спокойно снощи, нямаше цигански барони и наркоразпространители с лимузини да кръжат по цели нощи…. Ехх да можеше да бъде така постоянно….

    Не може да се спи нормално, по цели нощи форсират мощни коли с усилена музика, разни поршета, беемвета и мерцедеси за по 50-60 бона, а зад воланите неуки индивиди дето името си не могат да напишат, и никоя институция не обръща внимание… Докъде я докараме тая държава с неханието си…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.