Водещи новини Политика

Зам. – председателят на ДПС Ахмед Ахмедов изрази мощна подкрепа за кандидат -депутатите от Добрич

Заместник председателят на ДПС по организационните въпроси Ахмед Ахмедов посети Добричка област, за да се срещне с общинските ръководства на Движението, с избиратели и симпатизанти на партията. По време на предизборните срещи Ахмедов заяви твърдата подкрепа на ръководството на ДПС за най-младата листа с кандидати за народни представители в страната, която е именно в 8-ми МИР Добрич.

Водачът на листата, Ертен Анисова обяви категоричната готовност на кандидат – депутатите да вложат цялата си енергия, амбиция, знания, хъс и умения, за да работят за благото на хората от региона.  „Няма да предадем доверието на добруджанци, които ще ни изберат да ги представляваме в бъдещия парламент“ – обеща Анисова. Тя припомни мотото на Движението в предизборната кампания – „С ДПС сигурност и стабилност“ и подчерта, че по силите единствено на Движението е да осигури тази сигурност и стабилност, защото то има експертизата и най-добрата антикризисна програма.

От своя страна общинските структури на ДПС в Добричка област отново обявиха категоричната си подкрепа за листата на Движението, която за първи път се оглавява от местен кандидат за народен представител.

„Гласувайте за ДПС, за сигурност и стабилност в държавата с бюлетина № 1“ – призова добруджанци зам.-председателят на партията Ахмед Ахмедов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.