Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Деница Сачева: Основната политика на „Промяната“ е да разделя хората

„Вече почти две години основната политика на предишните управляващи е да разделят хората. Доказват го и с черната си кампания, с която смятат, че ще спечелят избиратели. В същото време цените скочиха до небесата. Животът стана труден и непредвидим, а от тях чуваме само популизъм и никакви решения за България“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Деница Сачева при посещението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в региона.

Тя посочи, че „промяната“ е спряла ремонта на повече от 80 км. пътища в областта, за които през 2021 г. бяха осигурени над 69 млн. лв. „В същото време преди 10 дни Кирил Петков в Тервел се похвали, че били направили много за гражданите - сменили шефа на местната полиция по искане на техния народен представител. Така се променя животът на хората според тях“, посочи Сачева.

Бившият социален министър припомни, че добавките за пенсионерите и данъчните облекчения за семействата с деца са въведени от ГЕРБ. „Единственото, което четворната коалиция направи, е да вдигне детските надбавки с 10 лв. на дете при 20% инфлация“, добави тя и апелира на 2 октомври българите да пенсионират „промяната“ и да спрат пропадането на държавата.

При посещението си в добричко Бойко Борисов разгледа новия ритуален дом в село Зърнево. За него третото правителство на ГЕРБ осигури 960 000 лв. Сватбеният салон събира 600 души, но се оказа недостатъчен да побере желаещите за срещата. „Нека онези, които ме обвиняват, че съм хвърлял пари от джипа, да дойдат и да видят това съоръжение. Нека питат хората дали са щастливи, че имат такава зала. Тези избори са най-лесните за нас. Наши съюзници са инфлацията и гладът. Аз обаче не съм виждал  толкова счупена държава. Ще е много трудно, но в нашите листи са най-добрите експерти“, заяви лидерът на партията.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

c