Водещи новини Политика

„Продължаваме Промяната“ – открито, честно и отговорно в срещите с хората на област Добрич

Водачът на листата на “Продължаваме Промяната” Йорданка Костадинова – за срещите през изминалата седмица и споделените проблеми на хората от област Добрич:

Седмицата ни стартира със срещите на добруджанци със съпредседателя на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков в Тервел и Добрич.

В срещите с хората говорихме за това на кое сме положили основи, какво постигнахме, макар и само за 7 месеца, за какво не ни дадоха възможност опозицията, за пречките, за грешките… Говорихме за всичко – открито, честно и отговорно.

Защото точно този начин на диалог политиците дължат на хората и ние сме решени да го следваме и отстояваме.

Открито, честно и отговорно.

През последните дни посетих много населени места в област Добрич, бях в селата Спасово, Езерец, Тюленово, Септемврийци, Белгун и Българево. Бях и в Каварна, гостувах на невероятния “Фестивал на изобилието” в Шабла.

В разговорите ни споделеното бе за лошите пътища, как все повече се обезлюдяват както селата, така и малките градове, а причините са безработица и липса на възможности за реализация. Усещането, че хората са загубили вяра от случващото се в държавата ни през предходните управления и оценявайки направеното от нас в седемте месеца им дава вяра, че

“светлина в тунела” има. Важно е всеки да я види.

Защото хората от Добруджа са отдадени на своя поминък. Те искат сигурност, искат държава, която да ги подкрепя, а не майка за някои и мащеха за други. Искат да има на кого да разчитат и когато имат нужда – да има кой да им обърне внимание.

Като водач на Добруджанската листа с кандидати за народни представители чувствам, че нося най-голяма отговорност това да се промени и хората да усетят, че в мое лице има на кого да разчитат.

Вярвам, че изборът ни на 2 октомври ще бъде за една нова просперираща и променена България.

Само заедно можем да си довършим работата!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.