Водещи новини - дясно Общество

Награда от “Добрите примери” за Добрич, след като 250 доброволци почистиха града

Инициативата на “Ние можем” предизвика вълна от доброволчески ентусиазъм и бяха събрани над 2000 чувала с боклук

Теодор Ставров от “Добрите примери” връчи сертификат за признателност на град Добрич по време на концерта в центъра на града в края на кампанията “Най-масовото почистване на град в България”, с което Добрич стана първия награден град от инициативата, която показва добрите примери.

Наградата прие лично Калоян Ризов от “Ние можем”, който ще я връчи на Общината, а от там са обещали да поставят сертификата на видимо място в града, за да напомня на добричлии, че има добри примери.

Концертът в центъра на Добрич събра на една сцена ученици от СУ “Св. Климент Охридски”, които изнесоха музикална програма с народна музика и танци, Максим Панайотов, който спечели сърцата на журито и публиката в “Гласът на България”, и талантливата певица Димитрина Германова.

Това не е първата инициатива на “Ние можем”, в началото на годината над 350 доброволци събраха 600 чувала с отпадъци в района на Градския парк „Свети Георги”, около ресторант „Орехите” и скейт парка, зала „Добротица”, хотел „Добруджа”, старото обръщало на жк„Добротица”, паметника на  Хан Аспарух, площадката до СУ „П. Р. Славейков”.

Преслав НЕЙЧЕВ

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.