Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 септември - Денят е подходящ за изгодни големи покупки

Овен

Нито един Овен не може да бъде наречен миролюбив. Представителите на този знак крайно неохотно правят отстъпки и заемет твърда позиция даже там, където не е необходимо, а за компромиси съвсем не може да се мисли. Денят може да се окаже както много плодотворен, така и безконтактно конфликтен, в зависимост от това, до колко добре се справяте с ролята на командир и предводител.Очаквайте не малко съблазни, но не забравяйте, че не трябва да се отказвате от дадените обещания, или пък да забравяте за своите принципи.

Телец

Ако в този ден почувствате в душата си хлад, бързичко си организирайте едно пребиваване пред камината. Може и да не запалите огън и даже е по- добре, да не го правите, но романтичната обстановка ще провокира многообещаващо предложение, а и горящи дърва е опасно да се оставят

Близнаци

Учението е светлина, а необразоваността – тъмнина! В тази азбучна истина днес ще се опита да Ви убеди Вашия партньор. Вероятно е взел решение да се запише на курс за изучаване на чужд език, или е решил да придобие ценното умение , да плете макраме. Звездите Ви съветват: не се противете на новото начинание на партньора си – нали на Ви закача !

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

Лъв

Възможни са изгодни големи покупки , особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни програми , компютърен софтуер и аксесоари, автоаксесоари, принадлежности за пътуване или за преговори (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното получаване и анализ , както и доброто функциониране на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

Предстои Ви ден на ползотворна работа, подходящ, както никога, за нови начинания. Ще успявате да намирате най-добрия начин за решаване на всеки проблем, като няма да се страхувате да отстъпите от традициите и да изпробвате нещо ново. Вероятност от грешки има, но Вие ще ги забележите и оправите, преди да са възникнали проблеми.Близките Ви ще са много учудени от взетите решения, и ще са Ви нужни убедителни аргументи, особено ако става дума за дългосрочни планове.

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Днес ще демонстрирате рядка разсъдливост и спокойствие . Дайте си сметка, че нежните чувства и хладния разум не може да съчетаете по никакъв начин, и никой не може да издаде Указ, как да се направи това. Бъдете предпазливи и знайте, че в даден момент даже може да стане нужно да бъдете и малко актьот или актриса…

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на ръководството, а също и на по-възрастните роднини. Да, днес ще Ви критикуват и ругаят много по-често, отколкото да Ви хвалят, и за съжаление нищо няма да може да направите. От друга страна за Вашите малки пропуски, които днес предизвикват такъв резонанс, навярно всички скоро ще забравят. Ако за този ден планирате романтична среща, бъдете готови за малки, но досадни неприятности – например за закъснение на Вашата „половинка”, липса на свободна маса в любимото кафе, или за неуместен сюрприз, направен от сърце, и с най-добри намерения.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

c