Водещи новини - дясно Общество

ЦПЛР „Малкият принц“ в Тервел набира желаещи за школите и клубовете си

Центърът за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) „Малкият принц“ в Тервел започва новата учебна творческа година на 3 октомври. Центърът работи с деца и ученици от 5 до 18-годишна възраст и организира и провежда дейности за развитие на интересите, индивидуалните  способности и умения в областта на науките, технологиите, изкуствата и спорта, на общото гражданско и здравно образование.

Обучението в ЦПЛР „Малкият принц“ се осъществява в различни педагогически форми в областите „Наука и технологии“  и „Изкуства“. Децата и учениците в Тервел могат да се запишат за участие в кръжок по физика и математика, клуб за автентичен фолклор и краезнание „Йовкови наследници“, школи по изобразително изкуство, клуб „ Ателие по керамика и грънчарство“, клуб по шахмат, школа по музика „Вокална студия Тервел“, школа по танци – ТФ „Каприз“.

Желаещите да се запишат за обучение в школите на Центъра могат да го направят от 19 септември до 3 октомври в сградата на ЦПЛР на ул.“Цар Калоян“ 11 от 10.00 ч. до 16.30 ч. При записване се изисква попълване на декларация от родител.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.