Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

ЦПЛР „Малкият принц“ в Тервел набира желаещи за школите и клубовете си

Центърът за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) „Малкият принц“ в Тервел започва новата учебна творческа година на 3 октомври. Центърът работи с деца и ученици от 5 до 18-годишна възраст и организира и провежда дейности за развитие на интересите, индивидуалните  способности и умения в областта на науките, технологиите, изкуствата и спорта, на общото гражданско и здравно образование.

Обучението в ЦПЛР „Малкият принц“ се осъществява в различни педагогически форми в областите „Наука и технологии“  и „Изкуства“. Децата и учениците в Тервел могат да се запишат за участие в кръжок по физика и математика, клуб за автентичен фолклор и краезнание „Йовкови наследници“, школи по изобразително изкуство, клуб „ Ателие по керамика и грънчарство“, клуб по шахмат, школа по музика „Вокална студия Тервел“, школа по танци – ТФ „Каприз“.

Желаещите да се запишат за обучение в школите на Центъра могат да го направят от 19 септември до 3 октомври в сградата на ЦПЛР на ул.“Цар Калоян“ 11 от 10.00 ч. до 16.30 ч. При записване се изисква попълване на декларация от родител.

c