Водещи новини - дясно Политика

Йорданка Костадинова, “Продължаваме промяната”: Нека заедно продължим да работим за бъдещето на България, за нашите деца!

Поздравителен адрес
по случай началото на учебната 2022-2023 година

Отново е 15 септември!

Отново детски гласове и смях огласяват класните стаи и училищните дворове. Отново Вие биете първия звънец, с който давате началото не само на учебната година, но и на един от най-важните процеси в една държава – образованието! Предизвикателствата, пред които сте изправени като директори, са ми добре известни – липсата на преподаватели, недостатъчно средства за поддържане на материалната база, обезлюдяването на някои райони от страната – проблем, който
за област Добрич стои с пълна сила. Това прави работата Ви изключително трудна и тежка.
Като водач на листата с кандидати за народни представители на Продължаваме Промяната за МИР-8 Добрич, но най-вече като майка на три деца, които отглеждам тук, в България, искам да изразя своята огромна признателност към труда, който полагате, както Вие като директори, така и целия училищен колектив, който ръководите. Искам да изразя и своята подкрепа, на която можете
да разчитате.
Като народен представител в 47то НС, аз работих упорито за откриването на филиал на Варненския Медицинския университет в Добрич – идея, която с години е пренебрегвана и продължава да стои нереализирана. Лобирах за отпускането на повече средства за областта по проектите за реконструкция и модернизация на училища и детски градини, като работих в тясно сътрудничество с кметовете на общини, независимо от тяхната политическа принадлежност.
На днешния празничен ден, повече от всякога, искам да засвидетелствам моята признателност и съпричастност към Вашия труд и да дам своето обещание, че ще продължа да Ви подкрепям в трудния път към извеждането на българското образование на ново качествено ниво!
Нека заедно продължим да работим за бъдещето на България, за нашите деца!
Честит празник!
Благодаря Ви!

С уважение и респект към Вас,
Йорданка Костадинова
майка на три деца и
водач на листата с кандидати за народни представители
на Продължаваме Промяната за МИР-8 Добрич

Поздравителен-адрес-от-Йорданка-Костадинова

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.