Водещи новини Политика

Мустафа Карадайъ в Добрич: Опитът и експертизата са в ДПС. Ключът за решаване на проблемите – също

Председателят на ДПС заяви мощна подкрепа за най-младата кандидатдепутатска листа на Движението в България – тази на 8-ми МИР Добрич

Експертизата е в ДПС, опитът е в ДПС, значи и ключът за решаване на проблемите е в ДПС. Това заяви на предизборна среща в Добрич председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Живеем в ситуация на множество кризи. Политическата криза не е отсега, тя е от много дълго време. 12 години гледаме как се руши държавност, как се гази демокрацията в България. За година и половина четвърти път сме на избори, каза лидерът на ДПС.

Той бе категоричен, че с омраза не може да се управлява. На България е нужна стабилност и стабилно управление.  Ние даваме и формулата на управление – ценностно, идейно хомогенно мнозинство на евроатлантическа основа – подчерта Мустафа Карадайъ.

Ние ускорихме падането на комунистическия режим и докарахме свободата и демокрацията в България. Тогава начертахме и пътя за развитието на страната, припомни още председателят на ДПС.  Той приветства листата на ДПС в Добрич за предстоящите избори, която е съставена от най-младите в страната кандидати за народни представители и постави пред тях задачата да се преборят за две депутатски места от региона.

Живеем в интересни времена, във времена на предизвикателства, на трусове, на кризи, на разделение. И само и единствено от нас зависи дали ще приемем това като проклятие или като шанс и възможност да докажем себе си, да работим здраво, да спечелим доверието на хората и да направим страната ни по-добро място за живеене. Това заяви водачът на листата на ДПС в Добрич Ертен Анисова. Тя бе категорична, че ДПС може да се справи с подобни предизвикателства, защото от самото си създаване Движението е определящ фактор за стабилност и сигурност в страната.

В Добрич се чувствам домакин – това сподели с присъстващите на предизборната среща д-р Хасан Адемов, бивш социален министър и досегашен народен представител от Добрич. 32 години правим регионална политика на терен, дойде време да правим и национална политика, затова съм тук, в екипа на г-н Мустафа Карадайъ, каза д-р Адемов, който е член на Централния предизборен лъч на ДПС. Той припомни, че Движението за права и свободи първо е започнало да обикаля България, практика, която са подели и от други партии.

ДПС излъчва позитивна енергия и послания. Ние правим политика в подкрепа на най-уязвимите български граждани, подчерта още д-р Хасан Адемов и припомни, че ДПС осигури по 120 лв. за всеки пенсионер в края на 2021 г. и настояваше при актуализацията на бюджета сумата да бъде запазена за най-уязвимите групи, но предложението не бе прието от мнозинството на „Промяната”.

С ДПС България ще намери своята стабилност – това заяви заместник кметът на Чорлу Гюнер Четин, който е и отговорник на Движението за район Тракия и също се включи в предизборната среща в Добрич. Той сподели, че от 32 години живее в Чорлу, но сърцето му е в България и винаги ще подкрепя сънародниците си.

Подкрепа за политиката на ДПС и кандидатдепутатската листа от Добрич с водач Ертен Анисова заяви и областният председател на Движението д-р Ердинч Хаджиев. Той бе категоричен, че е дошло време да се сложи край на свободното падане в България и на случайните хора в политиката. Вместо Европа да дойде в България, българите отиват в Европа, със съжаление отбеляза д-р Хаджиев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.