Европа за нас

Реч за състоянието на Съюза на Председателя на Европейската комисия

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен ще произнесе утре, 14 септември (сряда), своята трета реч за състоянието на Съюза.

Пред членовете на Европейския парламент председателят ще отчете постигнатото през изминалата година и ще обяви намеренията на Комисията за следващите действия в отговор на последиците от войната в Украйна, глобалната енергийна криза и други предизвикателства пред Европейския съюз.

Речта за състоянието на Съюза и пленарният дебат в Страсбург ще се предават на живо от 10:00 ч. българско време с превод на български език на сайта и Фейсбук страницата на Представителството на Европейската комисия в България.

Каним всички български медии, които желаят, да предават прякото ефирно излъчване на речта за състоянието на Съюза. Те могат да вградят аудиовизуалния сигнал в дигиталните си канали или да използват сателитен телевизионен и радио сигнал, както е описано в приложените технически инструкции.

Сигнал за телевизионно пряко предаване има от двата сателитни канала EBS и EbS+ (изберете аудио канал на желания език от менюто).

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.