Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Младоженци подариха щастие и шанс за изцеление на Емо Ангелов от Добрич 

Младото семейство Кристина и Йордан Георгиеви от Добрич се отказа от цветята на сватбеното си тържество и подари щастие на нуждаещ се младеж. Те подпомогнаха набирането на средства за леченията на прикования в инвалидна количка Емо Ангелов.

“Благодаря много на това прекрасно семейство, което се отказа от своите букети на сватбата си и реши да подпомогне дарителската ми кампания. Пожелавам ви дълги години семейно щастие и да имате много прекрасни моменти заедно“, сподели Емо.

Сумата, която Кристина и Йордан Георгиеви прибавиха към сумата за неговото лечение е 600 лв.

Емо Ангелов претърпя тежка катастрофа през 2018 година. Следствие на нея остана на инвалидна количка. От тогава провежда ежедневна рехабилитация, но без големи резултати. Има оферта за лечение в клиника в Тайланд. От там предлагат да му поставят импланти на гръбнака, които пускат импулси по гръбначния мозък и движат крайниците. Добричлията обяснява, че все още се води като експериментално решение, но има много хора, които са проходили. Необходимата сума обаче – 252 500 лева, е непосилна за семейството му.

Всеки, който иска да помогне за лечението на Емо Ангелов, може да го направи чрез дарителската сметка в Общинска Банка клон град Добрич:

IBAN: BG15SOMB91301068377002

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Емо Николаев Ангелов

Можете да дарите 1 лв. чрез DMS на номер 17 777 с текст EMO.

PayPal: emo.angelov1919@abv.bg

c