Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 12 септември - Магичен ден – няколко зодии сбъдват мечти

Овен

Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Телец

За Вас денят не е чак толкова лош, но и особено успешен не може да бъде наречен. За щастие, ще успеете да избегнете неудобните ситуации, но само защото дори и за минута не губите своята бдителност. При това емоционалното напрежение ще бъде много голямо, а възможности за „разпускане’ не се предвиждат. Това пък ще доведе до влошаване на самочувствието, и има вероятност от нервен срив. Независимо от всички трудности, ще успеете да запазите топлите и доверителни отношения с близките си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички семейни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде много полезно.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще прииска, да Ви устрои истински празник. Не се знае до колко ще успее да реализира тази своя идея, но опитите да Ви повдигне настроението ще бъдат доста многобройни. Дори само за това той може да бъде достоен за уважение.

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате, как влияете на обкръжавашите, и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са доста големи. Не надценявайте властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Предстои Ви още един тежък ден, изпълнен с работа. Не е желателно да поемате неща, които не са Ваше задължение. Помнете това, когато някой се приближи до Вас с наистина „горещи” задачи, или с много обемна работа. Преди да приемете да пожертвате предстоящата приятна вечер, помислете за човека, който е до Вас и с когото сте се канели да я прекарате.

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Водолей

Отношенията Ви с деловите партньори се оказват много неравномерно. Шефовете Ви са много доволни от Вас, но за колегите Ви не може да се каже същото. Постигнатото предизвиква завист, недоброжелателите се активизират и много от съвместните ви проекти са под заплаха от срив. Днес трябва да сте прекалено предпазливи при избора на делови партньори. За този ден звездите Ви обещават подкрепа от роднини и приятели. Не са изключени сериозни разногласия с любимия човек.

Риби

След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

c