Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Славена, дъщерята на бившия кмет на Каварна Нина Ставрева, се омъжи

Дъщерята на бившия кмет на Каварна Нина Ставрева Славена се омъжи и вече е г-жа Карова, научи Про Нюз Добрич.

Сватбеното тържество се е състояло в събота, 10 септември.

Избраникът на Славена е Кристиян Каров, също е от Каварна.

Църковният брак е бил в храм „Успение Богородично“ в морския град. За изнесеният ритуал по сключване на граждански брак е избрано изключително романтично място с гледка към морето - вила „Романа“ в местността Иканталъка.

Самата сватба е била в ресторант в Каварна.

„Щастлива съм, че заложихме изцяло на бизнеса от Каварна, който стана част от нашия семеен празник. Всеки ангажиран със събитието се раздаде максимално – от екипа, който украси колата на младоженците, направи аранжировката и създаде вълшебна романтична атмосфера на тържеството,  до всеотдайния персонал на ресторанта и майсторите на невероятните сватбени торти.  Всички се бяха постарали много и се получи невероятно красиво и запомнящо се тържество. Още веднъж се убедих, че хората в Каварна са изключителни. Денят беше вълшебен“, сподели Нина Ставрева пред Про Нюз Добрич.

Булката тази година завърши дигитални медии и ПР в Икономически университет във Варна и предстои да се реализира по специалността във Варна, където младото семейство живее.

Младоженецът е инженер, завършил Технически университет Варна. Събира ги студентската любов.

Екипът на Про Нюз Добрич честити на младото семейство Карови като им пожелава дълъг семеен живот, изпълнен с щастие и любов.

c