Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 септември - Вслушвайте се по-внимателно в думите на своите приятели

Овен

Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни…

Телец

Днес всички ще завиждат на това, колко красиво и хармонично се гледате със своя любим човек. От Вас сякаш ще излиза някакво сияние, което няма да може да остане незабелязано, а и сякаш щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко възможно, за да не загубите това.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

Днес Вие ще бъдете донякъде груби с Вашия любим човек , дори и сами да не забелязвате това. Може пък днес чувствителността му ще се окаже повишена? Така или иначе звездите Ви препоръчват да внимавате за това, което говорите, а и как го казвате….

Лъв

Не трябва да раздробявате един голям и светъл спомен за отминала любов или за вчерашния ден, на много, много малки. Така може само да се стигне до обезценка. И тъй като спомените са нещо наистина много скъпо , което имате, и доколкото за този ден не Ви се предвиждат никакви романтични преживявания, отнесете се към него максимално внимателно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите…

Дева

Деви, сега може да се чувствате покровителствани от Фортуна – нищо почти няма да нарушава семейната Ви идилия. Всички ще бъдат с нещо доста заети. Ако не сте съвсем уверени в разумността на членовете на своето семейство, не ги оставяйте без наблюдение – за да не свърши нещо необмислено…

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама –Козирог.

Водолей

Днес ще се трудите без особен ентусиазъм. Нямате желание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете обсъждането на повече или по-малко важни въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви помогнат да преодолеете това състояние. Не жалете време за общуване с тях и не отказвайте неочаквани предложения. Причина за Вашето лошо настроение могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови впечатления. Може би не е зле да се обърнете за съвет към лекар, или да се замислите за кратък и необичаен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което така отдавна си мечтаете?

Риби

Покажете днес на своя любим човек трудолюбие и готовност да изпълните всяка поставена Ви задача. Тези качества, несъмнено, ще му харесат и ще Ви предадат очарование в неговите очи. А на Вас само това Ви трябва.

c