Водещи новини Политика

Атанас Атанасов, ВМРО-БНД: Държавата да рекламира туризма по Северното Черноморие

Необходими са бързи мерки в помощ на малкия и средния бизнес, заяви съпредседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки в Балчик, където движението откри предизборната си кампания в област Добрич

В Балчик, пред възстановената плоча на закрилника на костурските българи Андон Калчев, „ВМРО – Българско национално движение“ откри предизборната си кампания в област Добрич. Присъстваха съпредседателите Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов, симпатизанти и съмишленици.

В тази кампания ще се борим единствено да защитаваме българските интереси, защото за нас България и българщината са над всичко, каза Атанас Атанасов, водач на листата в Осми МИР Добрич.

По думите му за развитието на региона от ключово значение е популяризирането на възможностите за туризъм по Северното Черноморие. „Има изградена инфраструктура, но липсва реклама от страна на държавата“, подчерта Атанасов. За целта от важно значение е завършването на автомагистрала „Хемус“. Бизнесът в региона от години чака и скоростен път, който да свързва Варна и Бургас. Надеждите са автомагистрала „Черно море“ да облекчи не само туристическия поток, но и международния транзитен трафик.

Това, което настояваме да се направи и можем да направим, защото сме го правили, е да се вземат бързи мерки за подпомагане и спасяване на малкия и средния бизнес, каза в Балчик Ангел Джамбазки, съпредседател на „ВМРО – Българско национално движение“. Той пострада първо от пандемията, а след това и от войната, особено по Черноморието. Така че с данъчни облекчения, намаляване на данъчните ставки и обръщане на специално внимание на административното обслужване трябва да се помогне на общините и на хората, които работят тук, да преминат през тези трудности, допълни той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.