Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 8 септември - Ден на промени, спомени и нежност

Овен

Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Намаляването на жизнеността и прекалената емоционалност към семейните и романтични отношения, ще са причина за лошото Ви настроение. А може би и емоционалното неприемане на професионалните задължения…. Паричните ограничения и трудности могат да стимулират Вашата професионална дейност. Ако сте свикнали да икономисвате своето време и пари, , а и при всички положения да изпълнявате своите задължения (професионални , семейни или родителски), денят ще премине съвсем спокойно. Но опитите да помързелувате и да си позволите повече, отколко е нужно, и ще бъдете безпощадно наказани. Ако се опитате да нарушите това неизменно правило, сами ще се убедите. Денят не е много подходящ за правене на покупки, изготвяне на финансови отчети и за правене на капиталовложения. А и при общуването с това, което имате в наличност, бъдете много внимателни!…

Рак

Сутринта може да получите материалите, които не са Ви достигали, за да продължите работата си по проекта, който така и нямате търпение да приключите. Към обяд ще достигнете преломната точка, когато или ще блокирате, или всичко ще Ви стане ясно. Ще положите ли всички възможни усилия, за да получите поздравления и всеобщо признание? Или просто ще раздадете задачите – кой какво да свърши, и ще позволите всичко да се разпадне на части? Разбира се, че ще доведете нещата до край!

Лъв

Ще можете да реализирате смели планове, отнасящи се до професионалната дейност. Денят е много подходящ за обсъждане в неформална обстановка на делови перспективи и други важни въпроси. Може и да се окаже възможност, да започнете да се занимавате със самостоятелна търговска дейност. Вероятни са изненади и подаръци, импровизирани празници и развлечения. Не се препоръчва, да се предприемат далечни пътувания. Ако са в компанията на любимия човек, е възможно да възникнат недоразумения. Краят на деня ще бъде свързан с влошаване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате отговорни задачи.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

Везни

Може да купувате скъпоценности, антикварни предмети и други ценни неща, тъй като сенят е много благоприятен за такава дейност. Старайте се да не икономисвате за себе си и близките, защото твърдението, че скъпия два пъти плаща, днес ще се потвърждава многократно. Ще имате възможност да инвестирате в бизнес, но само в случай че сте проучили в детайли проекта, който искате да финансирате, а не да го правите на сляпо. В обкръжението Ви ще се появи човек, предизвикващ противоречиви чувства: и ще привлича, и ще отблъсква. Има вероятност умишлено да Ви изкарат от „релси”, тъй като всеки, изгубил душевното си равновесие, може много по-лесно да се управлява.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления , симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот( например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей

Денят е свързан с много значителни разходи. Помнете, че икономията трябва да бъде разумна, а не прекомерна, защото иначе ще се наложи да плащате два пъти. Не се опитвайте да блеснете с организаторски способности. Днес няма кой да отцени това. Отношенията с роднините не се подреждат много благоприятно. В най-неподходящия момент ще напомнят за себе си натрупалите се противоречия. Вие сте избухливи и раздразнителни, но бързо успявате да се стегнете, а обкръжаващите Ви не могат толкова лесно да се успокоят.

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

c