Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

За 11 месеца затвор се споразумя С.И., задържан с количества дрога в Добрич

Наказание лишаване от свобода за срок от 11 месеца ще изтърпява наркоразпространител, държал наркотици с цел пласиране на дребно.

 Подсъдим ще изтърпява наказание лишаване от свобода за срок от 11 месеца, след като Окръжният съд в Добрич одобри споразумението, постигнатото между него, защитника му и прокуратурата, информират от пресцентъра на Окръжен съд - Добрич.

 Съгласно споразумението С.И. се признава за виновен в това, че на 27 април 2021г., в Добрич, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - марихуана, метамфетамин и хероин, на обща 149.53 лева.

Мъжът признава още, че два пъти в периода от 4 юни до 7 ноември 2021г., в Добрич, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, е държал високорисково наркотично вещество - марихуана, на обща стойност 4.44 лева.

С.И. ще търпи наложеното му наказание при първоначален общ режим.

Одобреното споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда. В Окръжния съд вече е получено уведомление от прокурор за предприети действия по привеждане в изпълнение на наложеното наказание.

c