Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Тенорът с уникален глас Георги Петров гостува в Двореца в Балчик на 23 август

Тенорът Георги Петров ще зарадва почитателите си с концерт „Музикална вечер в Двореца“ в Балчик на 23 август. Изпълнителят от Тримата Български Тенори гостува за пореден път в Двореца, след многобройни успешни концерти у нас и в чужбина. Георги Петров ще се изяви на сцена Нимфеум от 20.00 часа. Събитието е организирано с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” и Културен център "Двореца". Входът е свободен.

Тенорът с уникален глас има многобройни самостоятелни участия, като репертоарът му включва класически арии, италиански канцонети, евъргрийни, прекрасни български песни и много други.  Георги Петров притежава уникален плътен и вълнуващ тембър, природна и музикална интуитивност, съчетава красотата на оперния глас с различни музикални жанрове, представя уникални изпълнения в уникален стил, предизвиква магия, истинска емоция и наслада. Покорява, вдъхновява, а обичаните световни хитове звучат по уникален начин. Завладява със силна харизма, неповторимо излъчване и витална енергия, която предава непосредствено на публиката.

Георги Петров е завършил оперно пеене, музикален театър и редица майсторски класове на именити български и международни преподаватели. Лауреат е на международни конкурси. Той има опит на световни и български сцени в редица самостоятелни участия, концерти и оперни проекти в България, Австрия, Германия, Холандия, Франция, Швейцария, Италия, Обединените Арабски Емирства и др.

c