Водещи новини - дясно Здраве

Пробиотикът Laktera Motion+ е приятел на ставите ни

Познавате ли приятелите на ставите ни? Едни от най-добрите са хондроитинът и глюкозаминът. Те подхранват ставните хрущяли и поддържат свободното движение на ставите и костите.

Laktera Motion+  е комбинация от оригинален български проиотик, хондроитин сулфат и Д-глюкозамин сулфат. Пробиотиците в Laktera Motion+  са Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Те са първите в света пробиотични щамове, изолирани от вода, извираща от красивите български планини. Продуктът е патентован в Съединените американски щати.

Laktera Motion+ е формула за свободата на ставите ни и поддържа нормалните функции на кости и хрущяли. Laktera Motion+ е здраве и движение за ставите.

Уникален метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата е създаден в българската компания „Дафлорн“, ориентирана в производството на пробиотици. За първи път в света през 2011г. българските специалисти изолират пробиотична асоциация от млечнокисели микроорганизми от изворна вода от дивата природа на България – извор в Стара планина. В този случай можем да говорим за научно откритие – заяви пред Про Нюз Добрич д-р Даниела Петрова, съсобственик и управител на “Дафлорн” ООД. Д-р Петрова е родена в Добрич. Тя е колега и съратник в научното поприще, работата и живота на проф. д-р Никола Александров, генерал майор о.р., бивш ръководител на Военно-медицинска академия – лекар и учен с международно признание и опит в областта на пробиотиците. Преимуществата на пробиотиците „Лактера“ са много. “Дафлорн“ е единствената компания в Източна Европа, която има действащи американски и европейски патенти в областта на пробиотиците. Тя произвежда  последна, най-модерна генерация пробиотици.  

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.