Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Обсъждат актуализация на инвестиционната програма на Община Крушари  

Актуализация на Инвестиционната програма за капиталови разходи на община Крушари за 2022г. ще бъде гласувана на предстоящото заседание на Общинския съвет, което ще се проведе на 22 август от 14.00 часа в  залата на Домашен социален патронаж.
Кметът на Общината Илхан Мюстеджеб ще внесе за обсъждане докладна записка относно издаване на запис на заповед  в полза на ДФ „Земеделие” за обезпечаване на  авансово плащане по проект за изграждане на система за соларно улично осветление в общината. Той се финансира от Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. От общинските съветници ще се иска съгласие и за предоставяне на временен безлихвен заем за изпълнението на дейностите по проект "Партньорство за адаптация към климатичните промени", финансиран  по Оперативна програма „ Опазване на околната среда и климатични промени“.

Дневният ред предвижда също даване на предварително съгласие за промяна начина на трайно ползване на общински поземлен имот от „депо за битови отпадъци (сметище)“ в „пасище, мера“  поради промяна на начина на трайно ползване.

c