Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

50 фирми събира в Добрич изложението „Селското стопанство и всичко за него“

За 30-а поредна година "Добрички панаир" АД организира изложение „Селското стопанство  и всичко за него”, което ще се проведе в периода  31 август – 3 септември в Спортен комплекс „Простор” в Добрич.

Тематиката на изложението, както всяка година е едрогабаритна, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна защита и автомобили. Петнадесет дни преди откриването  47 фирми са заявили участие.  За първи път на изложението ще се представи италианска фирма, която ще покаже селскостопанска техника и оборудване. Тази година има засилен интерес към автомобилния сектор и за първи път на панаира ще бъдат изложени висок клас автомобили от Ratola. Официален вносител за България на автомобилните марки BRABUS-Германия и Ssang Yong-Корея. На изложението ще се представи и Булвария - представител на Мазарати и Oпел. Сред най-новите участници са фирми ,предлагащи  огромна гама дискове и лапи за всички марки прикачен инвентар на марката Щатарк. Търговска фирма за агро-биотехнологии предлагащи  иновативни 100% био торове. Заваръчни машини и консумативи на фирма Патон – Украйна. Полиуретанови ботуши на фирма -  Bekina – Белгия. Нови технологии при отглеждането на животни, оборудване от водещи европейски производители.

В съпътстващата програма се предвижда безплатен семинар по биоземеделие Но-тил (безоранна) технология, изложба и други събития.

Официалното откриване е предвидено за 31 август от 10:00ч. СК „Простор”.

c