Водещи новини - дясно Общество

8-годишното украинче от зверската катастрофа край Балчик не остава сирак

8-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа между селата Царичино и Кремена в община Балчик  на 8 август няма да остане кръгъл сирак, каквато беше първоначалната информация.

Стана ясно, че загиналите в колата с украинска регистрация са 41-годишният Максим  Злобин и 31-годишната Ирина  Гурич. Тя е майка на детето, но Максим не е неговият роден баща, споделиха за Про Нюз Добрич близки на загиналия мъж.  

Според наша информация бащата чака документите за смърт, за да го пуснат от Украйна да прибере детето. Преди два дни лелята на детето по спешност е пристигнала от Полша.

По информация от МБАЛ детето е в добро състояние. То беше прието в болницата с хематоми и фрактура на крайник.

Припомняме, че в трагичния инцидент загинаха родителите на момченцето. Катастрофата стана около 13:40 часа на 8 август на пътя между селата Царичино и Кремена, в община Балчик. В сблъсъка са участвали два автомобила с румънска регистрация, пътуващи в посока село Царичино и автомобил с украинска регистрация, движещ се в обратна посока. Вследствие на инцидента починаха двамата украински граждани – мъж на 41 г. и жена 31 г.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.