Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Представят в Добрич и Балчик възможностите за образование и обучение по Еразъм+

Центърът за развитие на човешките ресурси провежда Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“, съобщават от организацията. Целта е да бъде представена широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

Кампанията ще премине и през област Добрич на 16 и 17 август.

На 16 август в Балчик ще има информационен щанд на пешеходната алея в района на „Морска гара“ от 17.00 до 19.00 часа. На 17 август представители на Центъра ще бъдат в Добрич, в Огледална зала „Нели Божкова“ от 17.00 до 19.00 часа, а информационният щанд ще бъде разположен на пешеходната зона на пл. „Демокрация“.

Инициативата е насочена към всички, които се интересуват от възможностите, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.

Центърът за развитие на човешките ресурси организира кампанията в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team.

c