Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Morava Residence - бутиковата жилищна сграда в центъра на град Добрич е пред подписване на Акт 15

Култовият проект на SIS Immo - жилищна сграда Morava Residence празнува своя първи рожден ден! Точно преди една година положихме началото на строежа с първа копка. Днес строителството на седеметажната жилищна сграда е напълно завършено и сме на крачка от подписване на Акт 15.

Работим усилено по довършителните дейности по фасадата и общите части на сградата. Полагаме финалните щрихи, за да постигнем визията, която да олицетворява представата за съвременен градски живот – класическа фасада, изградени с висок клас материали общи части и функционални апартаменти. Всички жилища в Morava Residence се продават директно от Инвеститор.

Инвеститор

Проектът Morava Residence се осъществява изцяло благодарение на инвестиционна компания SIS Immo. Фокусът на SIS Immo е съсредоточен в изграждането и управлението на устойчиви, функционални и предоставящи сигурност жилищни сгради.

Успехът на компанията се дължи на високото качество на работа, кратките срокове на изпълнение и въвеждането на нови технологии и материали в строителството. SIS Immo предлага цялостни решения от идеята до реализацията на жилищните проекти.

Сградата

Бутикова жилищна сграда Morava Residence е перфектното място за успели и целеустремени хора, с претенция към истинските удобства. Проектът е създаден с мисъл за уюта и комфорта на всяко едно семейство, което ще пребивава в сградата, защото домът е най-ценното място и най-личното преживяване за всеки от нас.

Седемте етажа на Morava Residence са вече напълно изградени и сградата е пред подписване на Акт 15. В момента на място се извършват довършителните дейности:

Скатният покрив на Morava Residence гарантира дългогодишна ефективност и ефикасност. След полагането на дървената конструкция, са поставени и керемидите, които обединяват стил и функционалност. Всеки детайл допринася за спокойствието, топлината и уюта на бъдещите собственици на апартаменти в жилищната сграда.

Визията на фасадата също придобива завършен вид след успешното полагане на топлоизолация и шпакловки. Започната е работа и по полагането на фасадните мазилки.

Монтирането на висококачествените гаражни врати от Hörmann също е в процес. Широките секции, от които са изградени им позволяват да се отварят вертикално, прибирайки се плътно до тавана на помещението, като така позволяват по-голямо свободно пространство в гаража. Всеки детайл е важен, особено когато става въпрос за качество и безопасност, ето защо гаражните врати в Morava Residence са тествани и сертифицирани съгласно високите изисквания на европейската норма.

Асансьорът Orona е монтиран на всеки от седeмте етажа и функционира безупречно. Удобствата са от ключово значение, особено в забързаното ежедневие на днешните дни. Затова избрахме асансьор с вместимост 6 човека и 450 кг. Разбира се, безопасността винаги е на първо място, а доказаните лидери на пазара – Orona я осигуряват безусловно.

Работи се усилено и по измазването на апартаментите и общите части в жилищната сграда. Вече няколко от етажите на Morava Residence са измазани и очакват своите бъдещи собственици.

Жилищата

Morava Residence разполага с 21 светли и комфортни апартамента със зашеметяващ простор, който предизвиква въображението на бъдещите им собственици. Повече от половината от двустайните и тристайни жилища в сградата вече са продадени. Довършителните дейности във вътрешните части на Morava Residence също напредват, за да посрещнат собствениците на апартаменти възможно най-скоро.

Локацията

Ситуирана в идеалния център на град Добрич, жилищна сграда Morava Residence се отличава с възхитителна инфраструктура и лесен достъп до важни градски артерии – бул. Добруджа и бул. 25-ти Септември. Morava Residence е близо до всичко.

Детските градини, медицинския център и аптеките в близост са само част от предимствата, които накараха толкова семейства с малки деца да се доверят на Morava Residence. Сградата е на минути и от Хуманитарна гимназия Св. Св. Кирил и Методий и Енерго Про.

Детайлите

Всички компоненти в жилищната сграда са в пълен синхрон, за да осигурят комфорта и стила на живот, който бъдещите собственици на жилища заслужават.

  • Самостоятелни гаражни помещения

Morava Residence има готовността да осигури на своите бъдещи собственици самостоятелни гаражни помещения с автоматични гаражни врати, както и отделни паркоместа.

  • Класическа Фасада

Предвидена е изключително класическа, разпознаваема и иновативна фасада с фасадно осветление, която да отличи проекта.

  • Скрити климатици

За да се запази стилния и красив вид на фасадата в Morava Residence, климатичните тела са скрити в декоративни кутии по специално разработен дизайн.

  • Френски прозорци

Едно от най-съвременните решения за сгради, предлагащи просторни гледки. Те пропускат повече светлина в помещението и го правят по-отворено и приветливо.

  • Входни врати

Всички входни врати са на водещ производител и са блиндирани.

  • Оптична интернет свързаност до дома

Определено бъдещето принадлежи на оптичната интернет връзка. Изграждането на оптичната мрежа гарантира сигурна и надеждна интернет връзка, която не се влияе от атмосферните условия.

  • Контролиран достъп

Morava Residence е с удобствата на затворен комплекс с бариера, но без такса за месечна поддръжка.

  • Смарт Видеодомофон

Смарт видеодомофонът осигурява едно ново ниво на сигурност и комфорт за вашия дом.

  • Система за Видеонаблюдение

Интегрирането на системи за видеонаблюдение в жилищната сграда е определено предимство с повишена степен на защита.

Разгледайте всички жилища на https://sisimmo.bg/ и се свържете с нас на тел. 0895 008 088.

Животът ни отвежда на неочаквани места, а ние ви водим вкъщи.

c