Крими Общество

Задържани с дрога в област Добрич: Двама зад волана и един с канабис

За поредни нарушения през изминалото денонощие, регистрирани по време на противодействие на разпространението на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Добрич.

На 4 август, около 10:30 часа в с. Карапелит е спрян за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от неправоспособен 35-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че МПС е с поставени регистрационни табели, издадени за друг автомобил.

МАлко по-късно през вчерашния ден, около 15:30 часа, в района на разклона за с. Малина е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 43-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин.

По същото време, но в град Каварна е извършена проверка на 25-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,73 грама, реагираща на канабис.

Тримата са задържани за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.