Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Благодарност за пожарникарите, извадили от пропаст момиче в Балчик

Благодарност към пожарникарите от Балчик, изтеглили с въжета 20-годишната Иванина, която цяла нощ беше в неизвестност, отправи до директора на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Дарин Димитров бащата на момичето Стоян Стоянов.

Той пише: „Искам да изкажа благодарност, както от мое име, така и от цялото ми семейство, за професионалните действия на Вашите служители от РСПБЗН Балчик:

  • Началник смяна Красимир Сивков;
  • Младши експерт Марин Байчев;
  • Водач на СА Милен Михайлов;
  • Старши пожарникар Красимир Панайотов,

Които на 01.08.2022 г. взеха участие при спасителните действия на моята дъщеря Иванина Стоянова Атанасова“

„Браво за професионалните действия на колегите от РСПБЗН - Балчик! Ето за това се обучаваме, ето тези моменти ценим най-много. Респект!“, сподели комисар Дарин Димитров.

Припомняме, че момичето, което е със специални потребности, говори малко и е трудно подвижно, изчезна на 31 юли. Отсъствието му от вилата във вилна зона „Изгрев“ било забелязано около 17,40 вчера, след което баща й тръгва да я търси в района на магазина, който се намира на главния път Балчик-Албена. Включват се близки, познати и непознати. Подаден е сигнал в полицейското управление в Балчик. На 1 август, около 8 часа Иванина беше открита недалеч от вилата. Оказва се, че е пропаднала по стръмен терен в нещо като пропаст във вилната зона между Балчик и Албена и не е успяла сама да се изкатери. Затова се наложила намесата на огнеборци с въжета.

https://pronewsdobrich.bg/2022/08/01/v-propast-propadnala-ivanina-koyato-balchik-tsyala-nosht-izdirva/
c