Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 август - Ден на звездите: Подвизи и оптимизъм

Ден на звездите вещае хороскопът за днешната първа сряда на август. Подвизи и оптимизъм за тези няколко зодии е прогнозата на звездите. Какво още вещаят те, вижте:

Хороскоп за сряда, 3 август

Овен

Toва е най- благоприятното астрологическо време за да бъдете именно такъв човек, какъвто сте. И щом това Ви е известно, защо да не го отпразнувате? Организирайте непланувана предварително сбирка за своите приятели. И кой може да Ви откаже? И то осбено когато предлагате да се съберете, да си поговорите и да потанцувате, а освен това и да се занимавате с още много приятни неща, като всъщност е винаги, когато прекарватe вечер у Вас…

Телец

Днес Вашият любим човек ще Ви задава много и различни интересни въпроси., отговорът на които за Вас съвсем няма да бъде така прост, както би Ви се искало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любопитство: в крайна сметка ще бъде интересно и на Вас, и на нехо. Много нови неща ще узнаете!

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак

Днес ще раберете, че някаква страничка в личния Ви живот, която в никакъв случай не е трябвало да се обръща, все пак се е обърнала. Какво пък, след нея обезателно ще последва още една, а след това още, и още… Затова не си заслужава да се разстройвате в никакъв случай…

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

В очите на околните търсете съчувствие, а не възхищение. Все-пак някога, когато Ви се наложи, трябва да знаете, към кого можете да се обърнете. Едновременно с това ще си изясните, кой само ще вдига пара, без да направи нищо полезно.

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

Козирог

Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сег а сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

c