Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 31 юли - Бъдете предпазливи, има опасност от ревност

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „обзаведете” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен жизнен опит.

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден интересни. Те ще се развиват предсказуемо и съвсем няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с текущите задачи и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас планове. С новите идеи нещата стоят по-зле , защото просто ги нямате. Възможни са незначителни разногласия с колегите. Днес ще можете да направиоте добри покупки, ако се вслушате в мнението на своите роднини и приятели. Не разчитайте на собствената си интуиция! Сега тя отлично може да Ви подведе.

Рак

Благоприятен ден за делови преговори и среши. Не се страхувайте да обсъждате сложни въпроси: ще успеете да отстоявате своята гледна точка и даже потърсете съюзници от по-нататъшните опоненти. Може да започнете рабоа над нови съвместни проекти. Млко по- зле ще се подреждат отношенията с близките. Работата е в това, че днес сте склонни да правите необмислени забележки, а и да вършите неща, които не са Ви по вкуса. По-късно ще съжалите, че не сте проявили по-голяма настойчивост. Вероятни са проблеми с представителите на по-възрастното поколение

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

Подходящ ден за всякакви занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че днес ще се разбирате само с любимия човек и то само поради това, че той ще е готов да гледа на Вашите капризи през пръсти. Останалите представители на Вашето обкръжение са настроени по-критично, а и Вие нямате навик да си премълчавате поне понякога, така че ще бъде трудно да се избегнат конфликтите. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни приключения и приятни преживявания. Намалете физическото си натоварване.

Везни

Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.

Скорпион

Ритъмът на живота се понижава и денят обещава да бъде не само спокоен, но и приятен. Ще успеете да внесете в живота си някакво разнообразие, без да създавате при това дискомфорт нито за себе си, нито за близките си. Денят е подходящ за посещение с музей, театър или изложба, тъй като сега сте особено възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на оригинални идеи, отнасяши се до уреждане на дома или до промяна на интериора. Ако правите за тази цел покупки, навярно ще направите отличен избор.

Стрелец

Съсредоточеност – това е ключът към Вашите успехи днес. Затова ако искате да спечелите, не сваляйте очи от „топката”! Целта Ви е пред очите – това е изключително ваша цели, та затова не се страхувайте, че някой груг ще Ви грабне инициативата. Постарайте се да избягвате агресивните хора, и по възможност даже и не общувайте с тях – тяхната разсеяна енергия може да накара и Вас да загубите концентрация. Истинските приятели ще Ви дадат необходимото пространство , затова без колебание ги помолете за това.

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, защото уговорените днес сделки ще им дадат възможност за разширяване на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете доста рискована крачка, но ще намерите възможност да се подсигурите по някакъв начин. Не се страхувайте от взимането на нестандартни решения – излишният консерватизъм само би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей

Бъдете по- внимателни, когато боравите с домашните съдове. Днес тя няма да Ви признават за стопанин. Особено внимание се изисква, когато боравите с бодливи или режещи предмети. Небесата не Ви съветватточно сега да се занимавате с готвене. Намерете си някакво друго занимание…

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

c