Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

30 години от създаването си отбеляза „Никос-Хранинженеринг“ от Добрич

Днес проектите на „Никос-Хранинженеринг" ООД са на 6 континента и в 41 държави

Стилно тържество събра екипа, партньорите и приятелите на една от водещите компании на Добрич „Никос-Хранинженеринг" ООД. Създадена преди 30 години от инж. Николай Рачев, днес тя се ръководи изключително успешно от неговите деца Юлия, Мирослава и Радослав.

Компанията работи активно и поддържа и гарантира непрекъснатото развитие и иновативност, предоставя на своите клиенти актуално ноу-хау и несравними услуги. Към момента има трайно присъствие на 6 континента и в 41 държави.

Собствениците вярват, че успехът на компанията не би бил възможен без хората, които работят за нея. Акцент в празничната програма по случай 30-годишния юбилей бе изразената благодарност към дългогодишните служители. Някои от тях ще имат възможност за атрактивна ваканция, други получиха много стойностни подаръци.

С много стил и красота бе издържано градинското парти по случай годишнината. То събра в тревните площи на завода екипа, приятели и партньори на компанията. Символични подаръци – шапки и ветрила, имаше за всички присъстващи в горещия юлски ден, които позволиха те да се включат в атрактивен флашмоб.

Звездите на юлското небе и светещите гирлянди бяха красивия декор на празника и изящните изпълнения на живо на Белослава и бенда й. Певицата, за която казват, че  гали с гласа си,  създаде истински фюжън от пъстри емоции, прекрасен подарък и спомен за домакините и всички техни гости, които юбилеят на една от най-успешните компании не само на Добрич, а и на България, събра.

c