Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 юли - Ден на гордост за Лъв, няколко зодии решават стари проблеми

Овен

Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Телец

Желателно е, да се откажете от лекомислието. Реализацията на плановете и текущите задачи , особено домашните и служебните, може да изискват от Вас допълнително съсредоточаване, организираност и отговорност. Чак до късно вечерта ще се запази вероятността за конфликт с началството, съдружника или брачния партньор. Не бързайте да реагирате емоционално на онова, което става. Започнете с търсене на разумни, законни и безопасни пътища за разрешаване на противоречията. Може да се наложи, отново да доказвате своята професионална компетентност.

Близнаци

Във всеки един от конфликтите си, обезателно бъдете по-високо. Дайте възможност на агресивния водач със свистене да се промъкне и да застане редом с Вас и само се усмихнете, ако някой се опита да Ви обвини в собствените си грехове. Вашата зрелост ще бъде достатъчен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на емоциите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична гледна точка към днешната ситуация.

Рак

Не бързайте да споделяте своите успехи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви не само няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е интересно, може да говорите с когото си искате, само не с член на Вашето семейство.

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Може да се окаже, че точно днес е онзи ден, в който ще трябва да съжалявате за своята невнимателност. Ако не е тя, в личния Ви живот нещата биха се подредили по съвсем друг начин, а и на бъдещите Ви отношения и планове влиянието и не би било толкова пагубно.Впрочем, каквото и да направите, все е за добре и има вероятност след време да си спомняте за този ден с благодарност.

Везни

Днес ще Ви се иска да поемете твърде много задължения, макар че такъв товар може да се окаже не по силите Ви. Постарайте се првилно да направите баланса между „мога” и „искам”, и да вземете единственото вярно решение между всички възможни.

Скорпион

Не си заслужава днес да се опитвате да прескочите през всяка кирпична стена, която Ви се изпречи на пътя. Във всеки аспект на Вашия жияот ограниченията са важни, тъй като определят до къде можете да стигнете и от кой сте всъщност. Днешното препятствие ще бъде под форма на неочакван отказ. Отначало може да Ви забаламосват, но това съвсем не е задължителен повод за злобеене. Не всяко препятствие може да Ви спре. Понякога служат за обиколен път, предназначен да Ви покаже по-удовлетворителна насока.

Стрелец

Днес в общуването с Вашия любим човек трябва да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава съвсем точни съвети и ще бъде безпогрепен индикатор за правилността на всички Ваши решения и постъпки.

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

През този ден Вашият любим човек ще бъде за Вас пътеводна звезда. Вие ще сте готови планини да преобърнете, само и само да станете достойни за такъв потресаващ човек като него, или да заслужите неговото одобрение или похвала. Това ще Ви помогне бързо и качествено да се промените в по-добра насока.

Риби

Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекалено зависима от Вас, което значително ограничава Вашата свобода. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противен случай намекнете, че съшо имате право на свой живот. В такъв случай психиатрите казват: „Отрежете пъпната връв”.

c