Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Възстановяват неизползвана от 20 години спортна зала в ОД на МВР в Добрич

Обществена поръчка, която предвижда ремонт на спортна зала, част от имот, предоставен в управление на Областната дирекция на МВР в Добрич, е обявена в Агенцията по обществени поръчки. Тя е на прогнозна стойност 360 000 лева с включен ДДС, начинът на възлагане е публично състезание.

Поръчката предвижда изпълнение на дейности по възстановяване и възобновяване на функционалното предназначение на спортна зала, част от имот на ОД на МВР в Добрич. Залата е със стоманобетонова конструкция, построена през 1979 г. и е със застроена площ от 403 кв. м. Състои се от физкултурен салон и прилежащи санитарни помещения - съблекалня, баня, тоалетни. Частта с прилежащите на физкултурния салон помещение е на два етажа.

Залата не се ползва повече от 20 години поради течове от покрива, които към момента са отстранени. Наличните съоръжения и оборудване са неизползваеми, защото са амортизирани и опасни за здравето. Отоплителната инсталация в помещенията не работи, стъклата на голяма част от прозорците са счупени. Прилежащите санитарни помещения също се нуждаят от спешен ремонт.

 Крайният срок да подаване на оферти е 15 август.

c