Водещи новини - дясно Общество Спорт Туризъм

Международна надпревара с тенисисти от над 20 държави стартира от утре в Албена

От 20 юли в Европейския курорт на спорта Албена започва 24-ото издание на Международния фестивал по тенис на маса. Участие са заявили състезатели и гости от над 20 държави, а срещите ще се проведат в спортна зала”Албена”, съобщи организаторът на спортната надпревара Стефан Георгиев.

В програмата на Фестивала са включени открити индивидуални турнири за мъже, жени и  ветерани в пет възрастови категории – от 30 до 39,от 40 до 49,от 50 до 59,от 60 до 69 и над 70 години, които ще приключат с финалните срещи на 24 юли (неделя).

След завършването на финалите от 18 часа ще започне Международен тренировъчен лагер, който ще продължи до 28 юли, когато от 14.00 часа ще стартират срещите от 15-то издание на Международния младежки фестивал за деца, кадети и юноши.

Како всяка година, домакините от ваканционно селище Албена са осигурили прекрасни условия за игра, тренировки, почивка и забавления на гостите на Фестивала. Организаторите от спортен клуб “Дама купа” уверяват, че условията за състезанията са отлични, а входът в игралната зала за всички любители на спорта с малката топка, е безплатен.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.