Водещи новини Крими

Изоставен от жена си мъж от Крушари запали къщата им, опита да се обеси

Мъж от село Крушари, който бил изоставен от жена си, запали дома им, а после опита да се самоубие, научи Про Нюз Добрич. Пристигналите на място огнеборци и полицаи успели да спасят живота му.

Сигнал за пожар в къща в селото е получен вчера около 13 часа, каза за медията ни директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” комисар Дарин Димитров. На място са изпратени два пожарни автомобила с два екипа. От пламъците жилището е изгоряло напълно.

Пред полицаите мъжът споделил, че мотивът за деянието му е раздялата с жена му, каза говорителят на Районна прокуратура в Добрич Даниел Илиев. Разказал, че е запалил дреха, вероятно напоена със запалителна течност, която оставил в къщата и излязъл. След това се опитал да се обеси, но пристигналите ня място полицаи и огнеборци предотвратили това.

Мъжът е отведен от служителите на Второ РУ в Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев” в Добрич, където е настанен за лечение. По случая е образувана проверка, в хода на която са му снети показания. Жена му още не е установена. Най-вероятно и на нея ще й бъдат снети обяснения.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.