Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 юли - Ден за любими неща – успех и щастие за тези зодии 

Овен

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание – помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци

Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте казали, направили, не казали или не направили, започнете сами продуктивен разговор на тази тема. Сега Вашата наблюдателност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: дошло е време за словесни действия. За щастие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като при това придавате на думите фирмено обаяние.

Рак

Днес Ви очаква особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, но става дума за онова, което сте искали от много отдавна. Това се отнася за любов, признание или съгласие, или както Ви се струва – за нещо, което отдавна е било. Появата му няма да бъде драматична, но към края на деня ще осъзнаете, че никога не сте получавали нещо подобно. А това определя, дали деня ще бъде хубав. Не е ли така?

Лъв

Може да се окаже, че в романтичните и семейните отношения ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си състояние. Не се отказвайте от решаване на насъщни проблеми, но към разрешаването им подхождайте разумно и търпеливо. Бъдете изключителоно внимателни и предпазливи, за да не се окажете измамени, или че сте се самозаблуждавали.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще се прииска да бъдте заедно колкото се може по-дълго и да вземе по- голямо участие във Вашия живот. Ако не сте съгласни с такава постановка на въпроса, по- добре му дайте да го разбере още веднага. В противен случай после ще се наложи дълго и досадно да си изяснявате отношенията, което не е нужно нито на Вас, нито на него…

Скорпион

Даже и всичко да Ви се подрежда добре, не пренебрегвайте и малката помощ от приятели и роднини – възможно е това още повече да опрости за Ви и да повдигне Вашето настроение. През този ден е добре да се занимавате с всякакъв вид творчество, което да е с елементи на оригиналност. Вашите природни способности (особено оптдавна забравените) , могат да Ви направят добра услуга. Може да преуспеете и да станете известни, правейки неголяма услуга на други хора. Вероятен е успех в търговията, в посредничеството или в някакво приложно изкуство.

Стрелец

Запазването и сортирането на данните има отношение не само към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към процес на преоценка на своите отношения. Прекалено дълго време сте пилели времето си за дреболии и сега е дошло време да решите кой действително е ценен за Вас и кой просто трябва да причислите към познатите. Напред! Не се страхувайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница защото не са достаъчно надеждни, или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го направят, ще Ви останат приятели за цял живот.

Козирог

Денят ще е хубав, но само ако сте готови да предприемете решителни действия и да се потрудите за слава. Очаква Ви нелека, но много важна победа. Не трябва да отделяте голямо внимание на дреболиите. Днес трябва да се заниимавате със значителни и мащабни неща. Освен това е подходящ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е трудно да направите добро впечатление. По начало сте разумни и не „губите” лесно рлавата си, но много лесно може да се породи романтична привързаност. Не трябва да се безпокоите: новите отношения ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

c