Водещи новини - дясно Култура Общество

Танцова фолклорна емоция ще завладее курорта Албена в началото на септември

Тридневен Международен фестивал „Фолклорна Любов“ ще се проведе за първи път във ваканционно селище Албена. Курортът ще бъде завладян от танцовата фолклорна емоция от 4 до 7 септември.

Събитието се организира от екипа на „Оротека Седянка“, с любезното съдействие на к.к. Албена и Федерацията на международните танцови фестивали в България и е част от петата Морска фолклорна ваканция.

Фестивалът ще привлече вниманието на всички обичащи, фолклора и забавленията, защото те ще са много и разнообразни, обещават организаторите. „Фолклорна любов“ ще се проведе в Зала “СИИ” на Hotel Maritim Paradise Blue 5* – всички програми ще бъдат на едно място и под един покрив.

В трите фестивални вечери ще се състоят концерти и шоу спектакли, с участието на танцьори и изпълнители от международна класа, както и най-добрите диджеи на открита и закрита сцена. Ще има вариететна вечер, специално събитие за ръченица, танцови уроци.

Курортът предлага оферта за преференциална пакетна цена ол инклузив за три нощувки в хотел 4* на първа линия от 330 лв., валидна до 31 юли включително.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.